1976 SPANSKA GREKLAND LYRA 35 spelamospace LYRA RÖRLIG MYCKET spelamo SHUTTLE Space 4921ctsyl4823-Ny stil

Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Nej.Förhandla Minibil Prius hybrid 143 Kyosho
Nej.LANDSDOWNE modellllerLER LDM 18 AUSTIN A30 LANDSbästAT 1955 FLERVÄXT MINT

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

1976 SPANSKA GREKLAND LYRA 35 spelamospace LYRA RÖRLIG MYCKET spelamo SHUTTLE Space 4921ctsyl4823-Ny stil

MYCKET RÖRLIG LYRA spelamospace 35 LYRA GREKLAND SPANSKA SHUTTLE 1976 spelamo Space

NCE - Cab06 - Intermediat Cab

Nej.leksak byggnad Set Lego duplo Creative spela Picnic 10566 Giftbarn

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Nej.Yu -Gi -Oh Boite de 24 Boosters La Fusion de l'Ame VF SOFU -FR

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Nemrod Historex fantasi Guerriere A La Hache hkonsts Figur Kit 35;HS105 NCE 5240027 SB5 SMkonst BOOTER 5AMP
Nendguldid 438 Kill la Kill Satsuki Kiryuin Figur bra leende företag från japan
Nendguldid 606 Touken Ranbu Doudanuki Masakuni Actionfigur orange röd Neu

NECA - Aliens - 18cm skala Action Figur Ultimate Aliens Warrior (1986) brun

Nendguldid 751 Emilia bra leende företag Re Annorlunda värld Living Halvalv Till

Kontakt