Warspel fantasi Empire VG låda Printing) (2nd -Ironvärld Ironhed RPG 4921cxudm32691-Ny stil

Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Esval 1 43 Hispano Suiza J12 1934 Blå DHC Fernandez & Darrin EmeU43001B
Esval Pegaso Z -102 Spindel Serra 1948 Röd 1 43 EMEMEMEME43005C

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Warspel fantasi Empire VG låda Printing) (2nd -Ironvärld Ironhed RPG 4921cxudm32691-Ny stil

Empire Warspel fantasi RPG Ironhed -Ironvärld (2nd Printing) låda VG

ERTL AMERIKANSK MUSSKEL 1968 Chrome CHEVLE 396SS Chase Bil 1 18 SKALE ORIG.låda

ETT -12 KOLLEKTIV förundras PX DEFENDERS DOKTOR

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Ett gäng med 6 e Winnie The Puh Doll leksak Creative Födelsedagspresent

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Ett möte i Lego stjärnornas krig på Jakku 75148.Siffror Rey, BB -8, Teedo och Oskar Plutt ERTL AUTHENTICS AMERICAN MUSSKE 1965 MUSTANG 2
Ett stort pusselsmycke, en magisk låda, en lilat ny, stor, snidad trädskatt.
Ett 12 DC Wonder kvinna Action Figur Mezco leksakz samlaive APR1788878

ERTL Dukes Of Hazzard General Lee'69 Dodge Charger 1 18 ROSCO & ENOS bilGRAPH

EUKINAWA INTERNATIONELLA TEAM REF W105 JEU DE ROLE DE SIMULERING

Kontakt